Minecraft Forum.
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare



Distribuiţi | 
 

 RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA

In jos 
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator



MesajSubiect: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA   Dum Iun 23, 2013 2:11 am

SA INCEPEM.A INCEPUT SA INJURE SA ISI BATA JOC DE MINE DUPA AIA M AM DUS LA MASA SA MANANC CHIFTELE.CAND AM INTRAT INAPOI AM VAZUT CA AGUANZG MI A SCOS OP.DUPA A INTRAT JUQAO IMEDIAT CE A IESIT AGUAZNG SI SCRIA CA ARE 3 CONTURI:RADU,JUQAO,AGUAZNG.A INTRAT SI A SPUS CA NU EL MI L A SCOS.DUPA A ZIS TE PUP PA PA A INTRAT CU AGUAZNG SI A DAT OP LUI SI MI A DAT BAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POZE:https://imgur.com/a/UP3RY
https://imgur.com/uepc2LP
BAN LUI JUQAO SI VREAU RANKU SI OP U INAPOI!!!SI SA IMI SCOATETI BANU!
EDIT:MI A SI SCOS SI NICKU.SI ACUMA CAND VR SA INTRU IMI ZICE SAME NICK IS ALREADY PLAYING DECI CRED CA MI A AFLAT SI MIE PAROLA!!!!!!!HELP Sad( Sad Sad Sad :l(: ( Sad Sad SadSad(SadSadSad


Ultima editare efectuata de catre XBossdebossX in Vin Iun 28, 2013 6:20 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Admin
Admin
avatar

Mesaje : 203
Reputatie : 7
Data de inscriere : 27/04/2013
Varsta : 16
Localizare : Bacau

MesajSubiect: Re: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA   Mar Iun 25, 2013 4:02 am

Nu prea este inteligibilc escri. te rugam sa rescri acest post.
Thx =)
nevanem [Co-Owner]
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://wlmc-romania.4umer.com
Vizitato
Vizitator



MesajSubiect: Re: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA   Mar Iun 25, 2013 8:07 am

Admin a scris:
Nu prea este inteligibilc escri. te rugam sa rescri acest post.
Thx =)
nevanem [Co-Owner]
-_- JUQAO a aflat parola lui AGUAZNG si mi a dat ban ce e asa de greu? Neutral
Sus In jos
Vizitato
Vizitator



MesajSubiect: Re: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA   Mar Iun 25, 2013 8:16 am

MA CE AVETI !!!!!Booss007 mia dat Contul aguazng!!!!!si apoi a intrat si sa jucat cu comenzile si dupa am intrat sa vad cea facut!!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator



MesajSubiect: Re: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA   Mar Iun 25, 2013 10:44 am

ThEpicJuqao24 a scris:
MA CE AVETI !!!!!Booss007 mia dat Contul aguazng!!!!!si apoi a intrat si sa jucat cu comenzile si dupa am intrat sa vad cea facut!!
ATUNCI DC MI AI ZIS TE PUP PA PA AI IESIT IMEDIAT DUPA O INTRAT AGUAZNG?HAI NU MAI MINTI MINCINOSULE NESIMTIT TE DOARE UNDEVA
Sus In jos
Vizitato
Vizitator



MesajSubiect: Re: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA   Mar Iun 25, 2013 10:47 am

ThEpicJuqao24 a scris:
MA CE AVETI !!!!!Booss007 mia dat Contul aguazng!!!!!si apoi a intrat si sa jucat cu comenzile si dupa am intrat sa vad cea facut!!
CREZI CA MA PACALESTI TU A?MA CREZI PROST N AM 8 ANI CA TINE AM 11 ANI MACAR AM INVATAT SA GESTICULEZ SI NICI NU STIU CE E AIA NU STIU NICI CE VB ACUM MA ROG SUNT NERVOSSS SI AM DOVEZI MINCINOSU MINCINOSILOR CHIAR ATATA NESIMTIRE?NICI MACAR SA RECUNOSTI?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator



MesajSubiect: Re: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA   Dum Iun 30, 2013 6:01 am

marsh ma
Sus In jos
Vizitato
Vizitator



MesajSubiect: Re: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA   Dum Iun 30, 2013 6:07 am

ThEpicJuqao24 a scris:
marsh ma
Cui ii zici ma marsh?Owner-ului?
Sus In jos
barbonex



Mesaje : 4
Reputatie : 0
Data de inscriere : 31/05/2013

MesajSubiect: Re: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA   Joi Iul 11, 2013 3:16 am

booss te rog citeste scoate-mi muteul te roggg multt ca miai dat mute permanent si ai zis ca mi-ai spus cv ce mi-ai spus??? trebuie sa imi dai vipul inapoi si uite til cer aici pe forum plzzz dezactiveaza-mi muteul si gandestete daca imi dai vip! ms!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Vizitato
Vizitator



MesajSubiect: Re: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA   Sam Iul 13, 2013 12:18 pm

barbonex a scris:
booss te rog citeste scoate-mi muteul te roggg multt ca miai dat mute permanent si ai zis ca mi-ai spus cv ce mi-ai spus??? trebuie sa imi dai vipul inapoi si uite til cer aici pe forum plzzz dezactiveaza-mi muteul si gandestete daca imi dai vip! ms!
Eu nu ti am dat nici un mute..iar eu nu dau grade.
Sus In jos
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA   

Sus In jos
 
RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
We love Minecraft Romania :: Reclamatii Staff-
Mergi direct la: