Admin Admin
Mesaje : 203 Reputatie : 7 Data de inscriere : 27/04/2013 Varsta : 22 Localizare : Bacau
| Subiect: Ordine Grade Mier Dec 18, 2013 4:19 am | |
| Ordinea rankurilor va fi (nu sunt inca oficiale): Aici veti gasi: Nume rank: Cum se numeste Rankul Slot(uri): Cati jucatori sunt maxim rankul respectiv(N= Infinit) Jucatori: Jucatori care au acest rank.Free inseamna ca nu este nici un jucator. (De la cel mai mare la cel mai mic) APASA pe Rankuri de mai jos(randul urmator)!!!!! - Rankuri:
1.Fondator: 1 slot: aguazang 2.Moderator:1 slot: nevanem 3.Co-Owner:2 slot: Booss007, XBossdebossX 4.HeadAdmin (nu se stie sigur , dar ne gandim sa-l implementam):1 slot: nutzu 5.Admin: 3 sloturi: Free 6.BuilderPRO: 10 sloturi:Luigi, 7.Builder: 10 sloturi: Free 8.SuperHelper (nu se stie sigur): 1 slot :Free 9.Helper: 5 sloturi: Free 10.VIP: N sloturi: Free 11.Member: N sloturi: Free
Toate cele bune NU POSTATI REPLY-URI DE GENUL ,,VREAU EU SA FIU UN RANK". Pedeapsa: Ban 12 ore + stergere reply
Ultima editare efectuata de catre Admin in Joi Ian 09, 2014 5:10 am, editata de 2 ori | |
|
xXBossdebossXx Membru inrait al forumului
Mesaje : 99 Reputatie : 3 Data de inscriere : 29/08/2013 Varsta : 84 Localizare : OFICIAL NU MAI SUNT PARTE DIN WLMCROMANIA
| Subiect: Re: Ordine Grade Sam Dec 28, 2013 7:28 am | |
| Da-mi unblock pe Skype. Trebuie sa vorbim despre astea. | |
|
Mesaje : 99 Reputatie : 3 Data de inscriere : 29/08/2013 Varsta : 84 Localizare : OFICIAL NU MAI SUNT PARTE DIN WLMCROMANIA
| Subiect: Re: Ordine Grade Mar Dec 31, 2013 10:40 am | |
| Ce nu e bine : aguazang trebuie cu litera mica, nevanem cu litera mica, Booss007 nu Boos007, XBossdebossX nu XBossdeBossX, nutzu cu litera mica, la BuilderPRO: Luigi. Vizitator ti-am spus ca nu se va implementa niciodata, iar cine ti-a zis de Griefer ? SuperHelper confirmat. | |
|
| Subiect: Re: Ordine Grade Dum Ian 05, 2014 2:18 am | |
| Apropo. Am vorbit cu Booss despre astea si te rog sa nu mai pui Moderator intre Owner si Co-Owner. Nu esti mai bun pt ca ai o raza la WE mai mare. Tu cand ai ceva mai bun decat mine te faci tu ca esti mai bun. NU-i adevarat. Deci scoate moderator dintre owner si co-owner,iar Vizitator si Griefer sa le stergi. Nu mai fa dupa capul tau ca iese urat | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ordine Grade | |
| |
|