Juqao24History Vizitator
| Subiect: De Ce Nu Merge serveru ? Joi Ian 02, 2014 8:43 am | |
| De ce nu merge serveru "?? P:S sunt Juqao24 pot sa ma joc iar pe sv ? am facut o mare prostie atunci si imi pare foarte rau |
|
xXBossdebossXx Membru inrait al forumului
Mesaje : 99 Reputatie : 3 Data de inscriere : 29/08/2013 Varsta : 84 Localizare : OFICIAL NU MAI SUNT PARTE DIN WLMCROMANIA
| Subiect: Re: De Ce Nu Merge serveru ? Vin Ian 03, 2014 10:17 am | |
| NICIODATA DISPARI IMEDIAT DE PE FORUM *CENZURAT*. SI DACA NU TE UITI LA TOPICURI CHIAR NU O SA MAI JOCI NICIODATA PE SV.ERAI ADMIN RUSINEA VIETII SA-TI FIE DE OM IDIOT CAND TE VAD PE SV ITI DAU BANIP DE TE SPAMEZ CU EL DA-TE NAIBII DE JAVRA
Edited de catre admin: te rog xboss nu mai fa deastea. Doar zi nu si e gata. | |
|
.......... Vizitator
| Subiect: Re: De Ce Nu Merge serveru ? Mier Ian 22, 2014 5:17 am | |
| Zau... nu vezi cum vb pe forum tu crezi ca a citit regulamentul 1. A scris cu caps lock [avertizare iar la a doua abatere + 1 warn ] 2. A injurat [ ban 12 ore/Ban permanent ] Si xboss nu te mai crede asa de tare ca nu esti. Acestia sunt de apreciat : Booss007, nevanem, Aguazang. Tu doar te dai mare ca ai un grad .....pe care nul meriti |
|
Mesaje : 99 Reputatie : 3 Data de inscriere : 29/08/2013 Varsta : 84 Localizare : OFICIAL NU MAI SUNT PARTE DIN WLMCROMANIA
| |
.......... Vizitator
| Subiect: Re: De Ce Nu Merge serveru ? Joi Ian 23, 2014 3:08 am | |
| Frate tu straci imaginea sv Daca ai stii cati player nu au mai jucat pe sv din cauza ta Mai bine lasa-te de minecraft ca esti varza si apucate de mario ca-i de tine
Un mesaj de la admin: CINE SPUNE?? Te rugam sa-ti faci cont! |
|
| Subiect: Re: De Ce Nu Merge serveru ? Joi Ian 23, 2014 10:49 am | |
| - .......... a scris:
- Frate tu straci imaginea sv
Daca ai stii cati player nu au mai jucat pe sv din cauza ta Mai bine lasa-te de minecraft ca esti varza si apucate de mario ca-i de tine
Un mesaj de la admin: CINE SPUNE?? Te rugam sa-ti faci cont! Daca o singura data iti mai aud gura,sa stii ca nu-i de bine. Nu am venit pe acest forum si pe acest server ca sa-mi bat joc de playeri. Nu,din contra. Asa erau regulile lui Booss007. Era foarte strict, dar de acum incolo n-o sa mai fim asa. Te rog frumos sa nu mai comentezi la acest post. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: De Ce Nu Merge serveru ? | |
| |
|