| ANUNT DESCHIDERE SERVER | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaje : 203 Reputatie : 7 Data de inscriere : 27/04/2013 Varsta : 22 Localizare : Bacau
| Subiect: ANUNT DESCHIDERE SERVER Mier Ian 29, 2014 12:36 am | |
| Va anuntam cu fericire ca saptamana viitoare cel mai porbabil se va deschide serverul. Vom incepe configurarea serverului de duminica-luni sau chiar de sambata. Noi lucram din plin la mape. Am terminat aprox. 75% din toate mapele pe care ni le-am propus dar nu aveti grija. Daca nu apucam sa le terminam , le terminam pe server. Cate slot-uri vor fi inca nu stim , trebuie sa ne decidem.
Back-in-business Wlmc-Romania Team | |
|
| |
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. - Afisati mesajul |
xXBossdebossXx Membru inrait al forumului
Mesaje : 99 Reputatie : 3 Data de inscriere : 29/08/2013 Varsta : 84 Localizare : OFICIAL NU MAI SUNT PARTE DIN WLMCROMANIA
| Subiect: Re: ANUNT DESCHIDERE SERVER Mier Ian 29, 2014 5:39 am | |
| - Admin a scris:
- Va anuntam cu fericire ca saptamana viitoare cel mai porbabil se va deschide serverul. Vom incepe configurarea serverului de duminica-luni sau chiar de sambata.
Noi lucram din plin la mape. Am terminat aprox. 75% din toate mapele pe care ni le-am propus dar nu aveti grija. Daca nu apucam sa le terminam , le terminam pe server. Cate slot-uri vor fi inca nu stim , trebuie sa ne decidem.
Back-in-business Wlmc-Romania Team Vom incepe configurarea? Aguazng va incepe configurarea* poate vrei sa spui. Noi facem doar mapele. | |
|
| |
Admin Admin
Mesaje : 203 Reputatie : 7 Data de inscriere : 27/04/2013 Varsta : 22 Localizare : Bacau
| Subiect: Re: ANUNT DESCHIDERE SERVER Vin Ian 31, 2014 3:49 am | |
| Ma refeream la echipa serverului. | |
|
| |
Mesaje : 99 Reputatie : 3 Data de inscriere : 29/08/2013 Varsta : 84 Localizare : OFICIAL NU MAI SUNT PARTE DIN WLMCROMANIA
| Subiect: Re: ANUNT DESCHIDERE SERVER Mar Feb 04, 2014 3:39 am | |
| Nu..... nimic nu-i adevarat... din pacate nu...... nu NU nu nu .......... ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( :@ :@ :@ :@ | |
|
| |
Valentin1234
Mesaje : 27 Reputatie : -3 Data de inscriere : 24/01/2014 Varsta : 24 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: ANUNT DESCHIDERE SERVER Mar Feb 04, 2014 8:51 am | |
| - xXBossdebossXx a scris:
- Nu..... nimic nu-i adevarat... din pacate nu...... nu NU nu nu .......... ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( :@ :@ :@ :@
Ce vrei sa spui ? Nu se mai deschide saptamana asta? | |
|
| |
| Subiect: Re: ANUNT DESCHIDERE SERVER Mar Feb 04, 2014 9:08 am | |
| - Valentin1234 a scris:
- xXBossdebossXx a scris:
- Nu..... nimic nu-i adevarat... din pacate nu...... nu NU nu nu .......... ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( :@ :@ :@ :@
Ce vrei sa spui ? Nu se mai deschide saptamana asta? You guessed it so fast. | |
|
| |
Valentin1234
Mesaje : 27 Reputatie : -3 Data de inscriere : 24/01/2014 Varsta : 24 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: ANUNT DESCHIDERE SERVER Mar Feb 04, 2014 11:57 am | |
| Aha pacat Oricum intrebarea este: Oare Se Mai Deschide | |
|
| |
Admin Admin
| Subiect: Re: ANUNT DESCHIDERE SERVER Joi Feb 06, 2014 4:23 am | |
| Da se mai deschide am vb cu Boss despre o transmitere a datelor (fisierele serverului) pe un link de mediafire cu parola, asa in cat sa putem deschide srv mai rpd... A spus ca se gandeste... Totusi e un inceput! =))) | |
|
| |
| Subiect: Re: ANUNT DESCHIDERE SERVER Joi Feb 06, 2014 10:53 am | |
| - Admin a scris:
- Da se mai deschide am vb cu Boss despre o transmitere a datelor (fisierele serverului) pe un link de mediafire cu parola, asa in cat sa putem deschide srv mai rpd... A spus ca se gandeste... Totusi e un inceput! =)))
Ba nu.... mie mi-a spus ca i le da prin mess. | |
|
| |
Admin Admin
| Subiect: Re: ANUNT DESCHIDERE SERVER Sam Feb 08, 2014 8:42 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: ANUNT DESCHIDERE SERVER Mar Feb 11, 2014 12:26 pm | |
| NOUTATI: Booss i-a dat mapele lui aguazng. A spus sa mai asteptam cateva zile pana cand face portalele si configureaza pluginurile. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ANUNT DESCHIDERE SERVER | |
| |
|
| |
| ANUNT DESCHIDERE SERVER | |
|