Mesaje : 28 Reputatie : 0 Data de inscriere : 02/08/2013 Varsta : 25 Localizare : Suceava
Subiect: Cerere VIP Carbon Mier Mar 19, 2014 10:06 am
Nickname pe server: Carbon Gradul pe care-l doresti: VIP Gradul pe care-l ai: membru cu gm 1 Iti place serverul: foarte muult Ai putea dona: nu... De ce vreau sa am grad mai mare: pentru a ma bucura mai mult de server si a ajuta la intretinerea lui cat de mult pot. Alte comentarii: serverul e tareeeeeee Precizari: joc pe server de ceva timp (am jucat cu mult timp inainte sa se inchida) si sunt aproape in fiecare zi on.
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. - Afisati mesajul
xXBossdebossXx Membru inrait al forumului
Mesaje : 99 Reputatie : 3 Data de inscriere : 29/08/2013 Varsta : 84 Localizare : OFICIAL NU MAI SUNT PARTE DIN WLMCROMANIA
Subiect: Re: Cerere VIP Carbon Mier Mar 19, 2014 10:55 am
De cand ai GM 1? Si nu deocamdata. Trebuie sa fi activ.
Carbon Vizitator
Subiect: Re: Cerere VIP Carbon Joi Mar 20, 2014 8:56 am
De cand am facut warp corabie. Era si Nevanem si Boss007. Cu mult inainte sa se inchida sv-ul.
Admin Admin
Mesaje : 203 Reputatie : 7 Data de inscriere : 27/04/2013 Varsta : 22 Localizare : Bacau
Subiect: Re: Cerere VIP Carbon Joi Mar 20, 2014 8:58 am
First, intra pe contul tau si in al doilea rand , votez contra. Fara suparare,nu dam rank up pentru cineva care intra , face o corabie mai furmusica si ia gm 1 in plus nu esti f activ. Daca poti dona bine , daca nu nu. Daca donezi vb cu aguazang. Respins.