| Ma retrag.... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Valentin1234
Mesaje : 27 Reputatie : -3 Data de inscriere : 24/01/2014 Varsta : 24 Localizare : Iasi
| Subiect: Ma retrag.... Joi Mar 20, 2014 10:03 am | |
| Nu e din cauza ca nu am primit admin dar nam intrat pe sv ca sa isi bata joc de mine cu copil de 10 ani adica xboss. Care stie sa minta sa injure si scapa mereu fara nici un avertisment Nu stiu dc lati bagat in staff pentru ca nu are nici o treaba cu minecraftul dar stie sa comenteze, injure sa minta... Iubesc sv este cel mai tare sa o tineti tot asa Nevanem, Nutzu care sunteti niste persoane minunate sper sa tine m legatura PA | |
|
| |
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. - Afisati mesajul |
xXBossdebossXx Membru inrait al forumului
Mesaje : 99 Reputatie : 3 Data de inscriere : 29/08/2013 Varsta : 84 Localizare : OFICIAL NU MAI SUNT PARTE DIN WLMCROMANIA
| Subiect: Re: Ma retrag.... Joi Mar 20, 2014 10:14 am | |
| Tu vorbesti copil de 10 ani? Tu vorbesti copil care n-are treaba cu Minecraft-ul cand eu ma joc Minecraft de 3 ani copile? Tu vorbesti ca eu scot minciuni? Am injurat eu vreodata?
| |
|
| |
Valentin1234
Mesaje : 27 Reputatie : -3 Data de inscriere : 24/01/2014 Varsta : 24 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Ma retrag.... Joi Mar 20, 2014 10:29 am | |
| Nu stiu ce e cu tine sper sa iti revi la capul ala de copil ...... "Am injurat eu vreodata?" stai ca imi vine sa rad )))))) mama chiar ca esti un pusti prost de 10 ani care minte si iar minte Si ca tu joci minecraft de 3 ani ) tu nu te ai saturat sa minti ?? | |
|
| |
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. - Afisati mesajul |
xXBossdebossXx Membru inrait al forumului
Mesaje : 99 Reputatie : 3 Data de inscriere : 29/08/2013 Varsta : 84 Localizare : OFICIAL NU MAI SUNT PARTE DIN WLMCROMANIA
| Subiect: Re: Ma retrag.... Joi Mar 20, 2014 10:56 am | |
| - Valentin1234 a scris:
- Nu stiu ce e cu tine sper sa iti revi la capul ala de copil ......
"Am injurat eu vreodata?" stai ca imi vine sa rad )))))) mama chiar ca esti un pusti prost de 10 ani care minte si iar minte Si ca tu joci minecraft de 3 ani ) tu nu te ai saturat sa minti ?? Joc Minecraft din 2011 când aveam 9 ani şi nici măcar nu ştiam de Force Update. Jucam în Beta când era inventat Minecraft 1.3.2. Atunci aveam numele xXxBoss'del'bossxXx și jucam numai Minecraft Singleplayer pentru că nu știam cum funcționează MultiPlayer-ul și eram cam náif din punctul meu de vedere. Despre înjurături cred că te referi la cuvantul "but" sau la expresia "Dă-te naibii" . Altfel,eu nu înjur (pe server și în comunitate). Te rog,nu mai face pe şeful pentru că am dreptul şi tot chef-ul din lume să te pedepsesc,şi nu îmi pasă că te laşi de server. Ai început să devi un copil care nu vrea să asculte de Co-Owner. | |
|
| |
Valentin1234
| Subiect: Re: Ma retrag.... Joi Mar 20, 2014 11:14 am | |
| Nu fac pe sefu nu vreau sa ma cert cu tine Eu nu te vad ca Co-Owner te vad ca un copil de 10 ani alintat si rasfatat din bucuresti, poti sa imi dai si banip poti face ce vrei tu nu ma intereseaza doar ca mi e mila de sv pentru ca are de suferit din cauza ta Nu vreau sa stric forumul asta cu cearta noastra asa ca nu mai am ce discuta cu tine, ai devenit un copil greu de suportat, greu de inteles Si am vazut mai de mult ca ai facut un post cu numele Xboss demisie si........ lasa | |
|
| |
Admin Admin
Mesaje : 203 Reputatie : 7 Data de inscriere : 27/04/2013 Varsta : 22 Localizare : Bacau
| Subiect: Re: Ma retrag.... Vin Mar 21, 2014 4:15 am | |
| Haide ma, de ce te retragi? eu doar asteptam raspunsul de aguazang si e foarte posibil sa imi dea permisiunea de manuadd pentru a te pune in admin. Scuze de la tot staff-ul pentru neplacerile facute de oricine. te rugam iarta comunitatea
| |
|
| |
Valentin1234
| Subiect: Re: Ma retrag.... Vin Mar 21, 2014 7:27 am | |
| Bn nu ma mai retrag dar oricum nu era din cauza ca nu primesc admin ci pentru ca nu imi placea comportamentul lui xboss | |
|
| |
Admin Admin
Mesaje : 203 Reputatie : 7 Data de inscriere : 27/04/2013 Varsta : 22 Localizare : Bacau
| Subiect: Re: Ma retrag.... Vin Mar 21, 2014 8:17 am | |
| Oke. Încearcă să-l ignori. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ma retrag.... | |
| |
|
| |
| Ma retrag.... | |
|