O sa iau povestea de la inceput , fara ocolisuri sau minciuni.
In Martie-Aprilie 2013 , HeaDsHot , primul sau al doilea player de pe server imi da IP-ul serverului si eu incep sa joc pe el. Aveam sperante mari cu acel server, atunci eram singurul cu HeaDsHoT si Booss care intram pe server. Peste cam doua-trei zile, nevanem vine pe server si odata cu el , mai multi playeri vin. Veneau cat mai multi playeri pe zi ce trececa. Eram toti fericiti jucand pe server. Intr-o zi , citizen fiind un fost player primeste helper. Mai incolo, aguazng intra si da helper mai multor playeri (eu nu primisem pentru ca nu eram online) si cand am intrat eu , m-am plans de ce nu am primit. Totul bine , mi-a dat si mie helper si toti ne bucuram.
A doua zi, eu si cu nevanem tot faceam chestii prin mapa care se pot numi "grief-uri" , si cand a aflat Booss a spus ca nu vom mai avea helper. Ei bine nu ni l-a scos si tot fericiti , am continuat sa ajutam playeri.
Intr-o zi , eu si cu XKrules (un fost helper care era cu noi) am primit BuilderPRO iar urmatoarea zi a primit si nevanem. Am uitat sa mentionez ca si tu ai sosit cand te-am adus eu inainte sa primesc helper.
Eu si cu nevanem ne certam si ne impacam. Intr-o zi toti trei am primit Admin si de atunci a inceput totul...
Dupa cateva zile , nevanem primise Co-Owner si eu eram gelos pentru ca stateam mai toata ziua si nu primeam. Intr-o zi am primit Owner dar am devenit Co-Owner pentru ca aguazng a spus ca era mai bine ca eu si Booss sa fim Co-Owneri ca sa se stie ca nu noi dam grade.
Intr-o zi , inchiderea serverului a sosit pentru ca ni l-a spart Minishiro , un fost helper.
Ne-am mutat pe fostul server al lui si ne tot intrebam ce s-a intamplat cu serverul nostru...
Intr-o zi, l-am intalnit pe Booss007 pe un server cracked si mi-a dat skype-ul lui sa discutam. De atunci a inceput reconstruirea mapelor. Am facut totul degeaba pentru ca acum serverul are acceasi mapa.
In 2014 , serverul s-a redeschis si ne bucuram enorm. Asa a sosit si ban-ul meu de pe WlMcRomania... Eu , avand contul vechi XBossdebossX , nu mai puteam sa intru pe el pentru ca aveam o parola de genul: aoierjgaeiorajeithjaotiharthart34590a34tj9a304. nevanem a reusit sa imi dea OP pe un nou cont , PancreasGamingRo care l-am luat de la un prieten. Toate bune , pana cand Booss007 vine pe server si spune ca "am dat /ban ca vacile la tone de playeri" nu era adevarat. Eu am dat ban decat unuia din Moldova care folosea nodus, iar neva i-a dat ban lui GoldSolace pentru ca injura si dadea iteme. Dupa accea , Booss a spus sa schimb parola de pe XBossdebossX ca sa pot intra pe el si sa nu mai am OP. Asta m-a enervat ENORM , deci ENORM, si am intrat pe PancreasGamingRo sa dau ban la tot serverul. Tot ce am vrut eu este sa am OP , pentru ca asa este normal , inainte aveam OP si toate certurile astea au ajuns de la Juqao24 pentru ca din cauza lui n-am mai avut OP , spargand contul lui aguazng si dandu-mi ban. Asa am ajuns eu aici , trist , fara OP fara nimic , member , nici macar sa joc pe server nu pot , si cel mai mult ma enerveaza ca nevanem a scapat basma curata , fiind Co-Owner cu acces la tone de comenzi pe server.
Multumit?