ForceMinecraft
| Subiect: Cerere builderpro/admin Joi Mai 30, 2013 3:17 am | |
| Nickname pe server:ForceMinecraft Gradul pe care-l doresti:BuilderPRO/admin Gradul pe care-l ai:player.. Iti place serverul:da. Ai putea dona: da 5 euro , peste cateva zile De ce vreau sa am grad mai mare:Pentru ca sunt de aproape o luna pe server si vreau sa fac ordine si intelegere intre playeri , acm numai pot intra chiar in fiecare zi pe server pentru ca mi sa strikat pc-ul cel bun si acum am unul din nisip....dar o sa fac tot posibilul sa fiu activ in continuare Alte comentarii:Nu Precizari:No | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cerere builderpro/admin Joi Mai 30, 2013 4:16 am | |
| NU VEI PRIMI NICIODATA ADMIN. NU ASCULTI ADMINII (eu) . |
|
ForceMinecraft
| Subiect: Re: Cerere builderpro/admin Joi Mai 30, 2013 4:37 am | |
| ) ma esti but , ma tot freci la cap sal chem pe nevanem sa ati faca nuj ce la mc , omu tia zis ca vrea sa se joace mc si sal lasi in pace o sa intre , nu e manager it sa rezolve toate problemele .. Si tu cred ca o sa primesti remove , ai recunoscut pe chat acum pe forum ca miai dat itm .. + ca ai spammat de ai rupt chatu . mai facut bou , copil prost , in toate felurile .. | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cerere builderpro/admin Joi Mai 30, 2013 6:09 am | |
| - ForceMinecraft a scris:
- ) ma esti but , ma tot freci la cap sal chem pe nevanem sa ati faca nuj ce la mc , omu tia zis ca vrea sa se joace mc si sal lasi in pace o sa intre , nu e manager it sa rezolve toate problemele .. Si tu cred ca o sa primesti remove , ai recunoscut pe chat acum pe forum ca miai dat itm .. + ca ai spammat de ai rupt chatu . mai facut bou , copil prost , in toate felurile ..
Nu imi e manager.Imi e prieten.Cel putin imi era . Si in plus,tu m-ai rugat. EDIT:Apropo,sa iti reamintesc cum ai facut reclama? |
|
Admin Admin
Mesaje : 203 Reputatie : 7 Data de inscriere : 27/04/2013 Varsta : 22 Localizare : Bacau
| Subiect: Reply Joi Mai 30, 2013 8:36 am | |
| Daca poti dona am putea sa iti dam macar Gradul Helper. sau Builder. O sa vorbesc cu aguazng. CERERE ACCEPTATA Nevanem [Co-owner] [peste cateva zile ca aguazng are o problema =)] Have Fun ! | |
|
LikeAG6
| Subiect: Cerere grad Mier Iun 05, 2013 8:57 am | |
| Nickname pe server: LikeAG6 Gradul pe care-l doresti:Oricare Gradul pe care-l ai:Member Iti place serverul:Da..uni admini numi plac.. Ai putea dona:Da De ce vreau sa am grad mai mare: Alte comentarii:Imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu ceva..si ca am injurat o data pe srv Precizari:Atat | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere builderpro/admin | |
| |
|