We love Minecraft Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Minecraft Forum.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cerere Helper Leaderboard-41354-5

Cerere Helper

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
MiniShir
Vizitator

Cerere Helper Empty
MesajSubiect: Cerere Helper   Cerere Helper I_icon_minitimeSam Iun 08, 2013 1:33 am

Nickname pe server:MiniShiro
Gradul pe care-l doresc:Helper
Gradul pe care-l am:V.I.P
Iti place serverul:Da este un sv foarte frumos chiar daca am altele mai populate.Imi plk pt ca playeri se inteleg intre ei foarte bine.
Ai putea dona:Nu prea Sad
De ce vrei sa ai grad mai mare:Pt ca as avea mai multe comenzi si as putea ajuta playeri cand au necazuri intre ei
Alte comentari:Nu Very Happy
Precizari:Am 3 warpuri
Sus In jos
raresstan2004

Reputatie : 0
Data de inscriere : 05/06/2013

Cerere Helper Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Helper   Cerere Helper I_icon_minitimeVin Iun 14, 2013 12:08 pm

s

Ultima editare efectuata de catre raresstan2004 in Mier Iun 26, 2013 10:42 am, editata de 2 ori
Sus In jos
agnl

Data de inscriere : 18/06/2013

Cerere Helper Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Helper   Cerere Helper I_icon_minitimeMar Iun 18, 2013 7:40 am

Nickname pe server:agnl
Gradul pe care-l doresc:Helper
Gradul pe care-l am:Member
Iti place serverul: Dapz.Foarte mult.
Ai putea dona:Nu stiu . Poate da in viitor Very Happy.
De ce vrei sa ai grad mai mare:Pentru a ajuta playeri , serveru si poate a face si warpuri.
Alte comentari:Nopz
Precizari:Nopz deocamdata.
Sus In jos
Danyk_xD

Data de inscriere : 17/06/2013

Cerere Helper Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Helper   Cerere Helper I_icon_minitimeJoi Iun 27, 2013 5:28 am

Nickname pe server:Danyk_xD
Gradul pe care-l doresc:[Helper
Gradul pe care-l am:[Vip
Iti place serverul:Da e un server foarte frumos in care distractie nu e exlucsa niciodata pentru acest server mam lasat de altele....
Ai putea dona:Dupa cite cred nu ca nu sunt din Romania si nu am cum:)
De ce vrei sa ai grad mai mare:deoarece daca iau helper dupa iau builderpro vreau foarte tare asta si cu builder pro e cel mai bine si mai vreau grad sa am mai multe comenzi ca mute daca trebuie si sa ajut playerii cu gradul [Helper]=))
Alte comentari:E cel mai tare server si am vbit cu booss007 sa imi dea acces la /time set 0/999999 ceva de genu si la /weater clear ca sunt aproape toata ziua pe server si de la ploaie e lag:)
Precizari:Cred ca merit gradul [Helper]nustiu cum altii...am facut /warp metrou care nu e setat...lam ajutat pe Bos_Pro si pe booss007 mereu si deasta am si luat vip ca iam ajutat pe ei...pls helper;)
Sus In jos
Continut sponsorizat

Cerere Helper Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Helper   Cerere Helper I_icon_minitime

Sus In jos

Cerere Helper
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere Helper
» Cerere Helper