| Cerere Admin | BossGaming08 | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. - Afisati mesajul |
PancreasGamingRo
| Subiect: Cerere Admin | BossGaming08 Lun Apr 07, 2014 3:16 am | |
| Nick: BossGaming08 Ce grad vreau: Admin Ce grad am: Member (Am fost Co-Owner) . De ce vrei sa ai grad mai mare: Motivul cel mai important ar fi sa ajut serverul , cu : -lamurirea playerilor (sa rezolv nelamuririle playerilor , stau mai toata ziua online si nu sunt multi membrii din staff/staff superior) -oprirea lui Storm / GicaCloud din flood (de ieri ne floodeaza intr-una si atunci cand nu e nici un membru din staff superior nici macar nu putem juca pentru ca atunci cand se deschide un chest dureaza catva...nu putem construi...comenzile nu merg... -sanctionarea playerilor (cum am spus si mai sus , in timpul saptamanii nu e mult staff online , mai ales intre orele 1-4 / 7-11 , si daca un player nu respecta regulile mi se pare cam enervant sa nu fie sanctionat in acel moment) Iti place serverul? : Dap , este serverul meu favorit si joc de aproape 1 an pe el. Ai putea dona: Poate , vad cand se deschid donatiile. Comentari: Chiar imi pare rau pentru tot ce am facut dar , sincer.. merita si nevanem sa fie sanctionat, dar haideti sa ocolim acest subiect. Precizari: We Love Minecraft Romania - Best Server Ever ! | |
|
| |
PancreasGamingRo
| Subiect: Re: Cerere Admin | BossGaming08 Lun Apr 07, 2014 10:56 am | |
| P.S. Mai am un motiv. De cand nu mai fac parte din staff-ul superior , cativa playeri / membri al staff-ului se iau de mine si rad. Exemplu : - nevanem ( stie el de ce , de cand nu mai am rank ma sanctioneaza prea strict , de exemplu mi-a dat mute doua minute pentru ca am scris un cuvant cu caps , cand a spart ceva la warp PvP sub arena era lava si eu am cazut in ea iar acum nu mai am iteme... ) - GoldSolace ( ma face amator si rade de mine ca nu mai am rank , tot vine pe la mine si sparge blockuri random ca disperatul ) Din nou , imi cer scuze pentru toate cele intamplate si promit sa nu se mai intample niciodata. S-ar putea sa donez si eu cand se deschid donatiile daca va ajuta acest lucru. | |
|
| |
Admin Admin
Mesaje : 203 Reputatie : 7 Data de inscriere : 27/04/2013 Varsta : 22 Localizare : Bacau
| Subiect: Re: Cerere Admin | BossGaming08 Mar Apr 08, 2014 7:46 am | |
| Vrei direct admin? Si sa nu aud ca nu e dreptul meu ca si asa ziceai si tu la playeri. Tot ce-ti putem da este V.I.P., daca vrea Booss007
| |
|
| |
PancreasGamingRo
| Subiect: Re: Cerere Admin | BossGaming08 Mar Apr 08, 2014 8:44 am | |
| - Admin a scris:
- Vrei direct admin? Si sa nu aud ca nu e dreptul meu ca si asa ziceai si tu la playeri. Tot ce-ti putem da este V.I.P., daca vrea Booss007
Vezi cuvantul "inapoi" din titlu? Adica vreau sa imi primesc rank-ul inapoi.In plus ceilalti playeri au fost Co-Owneri si nu stiu eu? | |
|
| |
PancreasGamingRo
| Subiect: Re: Cerere Admin | BossGaming08 Mar Apr 08, 2014 10:15 am | |
| Tot ce imi doresc e sa revina totul la normal (sa fiu din nou rank) si imi cer mii de scuze pentru tot ce am facut DIN NOU . Am atatea amintiri frumoase ca rank pe acest server si vreau sa continui sa ajut toti playerii in parte si sa stau foarte mult distrandu-ma cu prietenii mei , care nu stiu daca ma mai accepta (nevanem , nutzu , Booss007 ) | |
|
| |
nutzu
Mesaje : 45 Reputatie : 6 Data de inscriere : 05/07/2013 Varsta : 24 Localizare : Romania,Bacau
| Subiect: Re: Cerere Admin | BossGaming08 Joi Apr 17, 2014 8:55 am | |
| Eu te accept da tre sa ma accepti si tu pe mn de ex daca in timp ce tu te joci mcsg eu iti propun sa jucam un alt joc nu tre sa te superi si sami dai block. Si in legatura cu cererea eu te sustin (toti merita o a doua sansa). | |
|
| |
dumas34
Mesaje : 11 Reputatie : 0 Data de inscriere : 20/04/2014 Varsta : 23
| Subiect: Re: Cerere Admin | BossGaming08 Dum Apr 20, 2014 6:20 am | |
| man daca ma sustii sa ajung admin si eu te sustin sa devii inapou co-owner deci ajutama si pe mine ca si eu te voi ajuta dau si eu vot daca dai si tu mie la cerea de admin | |
|
| |
Admin Admin
Mesaje : 203 Reputatie : 7 Data de inscriere : 27/04/2013 Varsta : 22 Localizare : Bacau
| Subiect: Re: Cerere Admin | BossGaming08 Lun Apr 21, 2014 1:17 am | |
| Man, am ajuns la o conlcuzie: tu la inceputai spus ca vrei unban sa fi numai member si acum ne duci cu zaharelul sa-ti iei rank-ul inapoi...Votez impotriva. Cerere respinsa. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Admin | BossGaming08 | |
| |
|
| |
| Cerere Admin | BossGaming08 | |
|