Pancreas,nu ma cert pentru a imi pastra gradul. Plus, nu ai voie sa santajezi adminii (art. 194 C. pen.) 1. Conţinutul legal:
"Constrângerea unei persoane, prin violenţa sau ameninţare, sa dea, sa faca, sa nu faca sau sa sufere ceva, daca fapta este comisa spre a dobândi în mod injust un folos, pentru sine sau penrtu altul, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.
Când constrângerea consta în ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţatoare pentru persoana ameninţata, pentru soţul acesteia sau pentru o ruda apropiata, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani."
Si nu e adev. chestia aia cu maica-mea... si tu nu ai dreptul sa vb asa cu ma-sa, vb despre **** pe forum nu despre mama mea. Nu am zis prin enutru ca resping , nici accept, ci ca ma gandesc desteptule, ca nu te gandesti oleaca la logica.
Nu ai dreptul sa faci 10000 de cereri pe forum, cum spune REGULAMENTUL PE CARE TU NU CRED CA L-AI CITIT, de lene. da , intr-o perioada stateam Non-Stop pe pc, dar acum mi-am dat seama ca e nesanatos, fiindca iti face creierul varza.
Cerere in curs de aprobare.