PancreasGamingRo
| Subiect: Reclamatie Abuz criperboy | Reclamatie mai "speciala" ... Vin Mai 16, 2014 1:12 pm | |
| Nickul tau : BossGaming08 Nickul reclamatului : criperboy Cu ce a gresit reclamatul : A abuzat de bug-ul cu shop-ul... Are o casa plina cu shop-uri de astea. Dovezi : Nu aveam de gand sa fac poze ca sa nu afle playerii de acest bug si sa se foloseasca de el. Pentru dovezi am nevoie de nevanem sa intre pe server sa ii arat bug-ul si sa ii dea ban domnisorului. Ce ai vrea sa pateasca reclamatul : Sa primeasca ban. Ce s-a intamplat : criperboy a facut o casa cu shop-uri facute cu acel bug. Cum s-a intamplat : Am aflat astazi de acest bug si am dat /tp la toti playerii on ca sa vad cine foloseste bug-ul. Am dat TP la un player numit Pardalzinho_ care era in casa acestuia. Altele : Am nevoie de nevanem pe server pentru a confirma bug-ul. (daca nu intra Booss primul) | |
|
nutzu
Mesaje : 45 Reputatie : 6 Data de inscriere : 05/07/2013 Varsta : 24 Localizare : Romania,Bacau
| Subiect: Re: Reclamatie Abuz criperboy | Reclamatie mai "speciala" ... Sam Mai 17, 2014 1:03 am | |
| Mdea bugul ala sa raspandit repede,aproape toata toti il stiu,trebuie sa fie scos. | |
|
Admin Admin
Mesaje : 203 Reputatie : 7 Data de inscriere : 27/04/2013 Varsta : 22 Localizare : Bacau
| Subiect: Re: Reclamatie Abuz criperboy | Reclamatie mai "speciala" ... Lun Iun 09, 2014 1:29 am | |
| Reclamatie acceptata. ce a patit reclamatul: A primit Ban. T.C.
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie Abuz criperboy | Reclamatie mai "speciala" ... | |
| |
|