| RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA Dum Iun 23, 2013 2:11 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre XBossdebossX in Vin Iun 28, 2013 6:20 am, editata de 1 ori |
|
| |
Admin Admin
Mesaje : 203 Reputatie : 7 Data de inscriere : 27/04/2013 Varsta : 22 Localizare : Bacau
| Subiect: Re: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA Mar Iun 25, 2013 4:02 am | |
| Nu prea este inteligibilc escri. te rugam sa rescri acest post. Thx =) nevanem [Co-Owner] | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA Mar Iun 25, 2013 8:07 am | |
| - Admin a scris:
- Nu prea este inteligibilc escri. te rugam sa rescri acest post.
Thx =) nevanem [Co-Owner] -_- JUQAO a aflat parola lui AGUAZNG si mi a dat ban ce e asa de greu? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA Mar Iun 25, 2013 8:16 am | |
| MA CE AVETI !!!!!Booss007 mia dat Contul aguazng!!!!!si apoi a intrat si sa jucat cu comenzile si dupa am intrat sa vad cea facut!! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA Mar Iun 25, 2013 10:44 am | |
| - ThEpicJuqao24 a scris:
- MA CE AVETI !!!!!Booss007 mia dat Contul aguazng!!!!!si apoi a intrat si sa jucat cu comenzile si dupa am intrat sa vad cea facut!!
ATUNCI DC MI AI ZIS TE PUP PA PA AI IESIT IMEDIAT DUPA O INTRAT AGUAZNG?HAI NU MAI MINTI MINCINOSULE NESIMTIT TE DOARE UNDEVA |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA Mar Iun 25, 2013 10:47 am | |
- MA CE AVETI !!!!!Booss007 mia dat Contul aguazng!!!!!si apoi a intrat si sa jucat cu comenzile si dupa am intrat sa vad cea facut!!
CREZI CA MA PACALESTI TU A?MA CREZI PROST N AM 8 ANI CA TINE AM 11 ANI MACAR AM INVATAT SA GESTICULEZ SI NICI NU STIU CE E AIA NU STIU NICI CE VB ACUM MA ROG SUNT NERVOSSS SI AM DOVEZI MINCINOSU MINCINOSILOR CHIAR ATATA NESIMTIRE?NICI MACAR SA RECUNOSTI? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA Dum Iun 30, 2013 6:01 am | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA Dum Iun 30, 2013 6:07 am | |
- marsh ma
Cui ii zici ma marsh?Owner-ului? |
|
| |
barbonex
| Subiect: Re: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA Joi Iul 11, 2013 3:16 am | |
| booss te rog citeste scoate-mi muteul te roggg multt ca miai dat mute permanent si ai zis ca mi-ai spus cv ce mi-ai spus??? trebuie sa imi dai vipul inapoi si uite til cer aici pe forum plzzz dezactiveaza-mi muteul si gandestete daca imi dai vip! ms! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA Sam Iul 13, 2013 12:18 pm | |
| - barbonex a scris:
- booss te rog citeste scoate-mi muteul te roggg multt ca miai dat mute permanent si ai zis ca mi-ai spus cv ce mi-ai spus??? trebuie sa imi dai vipul inapoi si uite til cer aici pe forum plzzz dezactiveaza-mi muteul si gandestete daca imi dai vip! ms!
Eu nu ti am dat nici un mute..iar eu nu dau grade. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA | |
| |
|
| |
| RECLAMATIE JUQAO24 ULTRA-EXTRAAAAAAAA | |
|