| Cerere Grad | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
PlaY4WolF
| Subiect: Cerere Grad Sam Mai 18, 2013 12:06 am | |
| Nickname pe server:PlaY4WolF Gradul pe care-l doresti:un grad la care nu trebuie sa donez si unu la care pot avea GM. Gradul pe care-l ai:Member Iti place serverul:Normallll.Cel mai tare server de MineCraft dintre toate pe care le-am jucat. Ai putea dona:nu.... De ce vreau sa am grad mai mare:Sa ajut alti membri Alte comentarii:Nu... Precizari:Acesta e serverul No.1 !!!!! Cel mai tare! | |
|
| |
Admin Admin
Mesaje : 203 Reputatie : 7 Data de inscriere : 27/04/2013 Varsta : 22 Localizare : Bacau
| Subiect: Re: Cerere Grad Sam Mai 18, 2013 11:56 pm | |
| Am sa iau la cunostinta si o sa vorbesc cu aguazng.
| |
|
| |
RobertoAndreas
Mesaje : 5 Reputatie : 0 Data de inscriere : 23/05/2013 Varsta : 24 Localizare : Slobozia
| Subiect: Re: Cerere Grad Joi Mai 23, 2013 9:16 am | |
| Nickname pe server:RobertoAndreas Gradul pe care-l doresti:de la vip in sus Gradul pe care-l ai:Member Iti place serverul:Da. E cel mai tare. Am zis la tiate lumea despre el Ai putea dona:Nu De ce vreau sa am grad mai mare: ca sa fac severul mai interesant si sa ajut alti membrii Alte comentarii:N-am ce comenta ca severul este foarte tare Precizari:E cel mai tare server din lume
| |
|
| |
RobertoAndreas
Mesaje : 5 Reputatie : 0 Data de inscriere : 23/05/2013 Varsta : 24 Localizare : Slobozia
| Subiect: Re: Cerere Grad Sam Mai 25, 2013 1:04 am | |
| Nickname pe server:RobertoAndreas Gradul pe care-l doresti:vip sau mai sus Gradul pe care-l ai:Member Iti place serverul:Da. E cel mai tare. Am zis la toata despre el Ai putea dona:Nu De ce vreau sa am grad mai mare: ca sa fac severul mai interesant si sa ajut alti membrii Alte comentarii:N-am ce comenta ca severul este foarte tare Precizari:E cel mai tare server din lume | |
|
| |
Customer99
| Subiect: Re: Cerere Grad Sam Mai 25, 2013 3:10 am | |
| Nickname pe server:Customer99 Gradul pe care-l doresti:Helper Gradul pe care-l ai:Member Iti place serverul:Din moment ce joc pe el imi place!E un server foarte reusit! Ai putea dona:Din pacate nu... De ce vreau sa am grad mai mare:Pentru a ajuta serverul sa creasca Alte comentarii:Nimic Precizari:E foarte reusit serverul! | |
|
| |
Admin Admin
Mesaje : 203 Reputatie : 7 Data de inscriere : 27/04/2013 Varsta : 22 Localizare : Bacau
| Subiect: Noi reguli Sam Mai 25, 2013 8:30 am | |
| O noua regula: Pentru a avea grad mai mare trebuie sa aveti minim 20 de ore de joc. O alta regula: Pentru a avea grad VIP trebuie sa aveti ratasata o poza in cerere pe care sa apara 5 utilizatori (minim) care sa zica (exemplu, Playerul se inlocuieste cu numele dumneavoastra iar gradul XY unde scrie XY sa se precizeze ce grad merita acel player.) : Playerul merita un grad superior, adica gradul XY. Mie imi place foarte mult de el si ne-a ajutat foarte mult! Nevanem[Admin] | |
|
| |
Alexoo11223344
| Subiect: Cerere V.I.P Vin Mai 31, 2013 1:36 am | |
| Nickname pe server:Alexoo11223344 Gradul pe care il doresti:V.I.P Gradul pe care il ai:Member Iti place serverul:Daa,este cel mai tare server Ai putea dona:Nu De ce vreau sa am grad mai mare:Pentru a ajuta si a imbuatati serverul pentru a-i creste potentialul Alte comentarii:Voi face un video de prezentare daca ma veti face V.I.P Precizari:Niciuna | |
|
| |
RobertoAndreas
| Subiect: Re: Cerere Grad Mar Iun 11, 2013 4:06 am | |
| Nickname pe server:RobertoAndreas Gradul pe care il doresti:BuilderPRO Gradul pe care il ai:Helper Iti place serverul:Daaaa, foarte tare! Ai putea dona:Nu De ce vreau sa am grad mai mare:Pentru a face mai multe warpuri si a ajuta mai repede oamenii Alte comentarii:Nu Precizari:O sa aduc o fata peste o saptamana si un baiat cred ca pe 21 sau 22 iunie | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cerere Grad Mier Iun 12, 2013 2:57 am | |
| - RobertoAndreas a scris:
- Nickname pe server:RobertoAndreas
Gradul pe care il doresti:BuilderPRO Gradul pe care il ai:Helper Iti place serverul:Daaaa, foarte tare! Ai putea dona:Nu De ce vreau sa am grad mai mare:Pentru a face mai multe warpuri si a ajuta mai repede oamenii Alte comentarii:Nu Precizari:O sa aduc o fata peste o saptamana si un baiat cred ca pe 21 sau 22 iunie Ma,abia ai primit Helper.Si in plus trebuia sa faci alt topic. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Grad | |
| |
|
| |
| Cerere Grad | |
|