| Continuare | Cerere unbanIP PancreasGamingRo - XBossdebossX | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. - Afisati mesajul |
BossGaming08
| Subiect: Continuare | Cerere unbanIP PancreasGamingRo - XBossdebossX Mier Mar 26, 2014 6:11 am | |
| -nevanem,citeşte. Nu ai voie să respingi cererea. În primul rând,nu mă cert fără motiv. Voi nici nu vă daţi seama ce motive îmi daţi de ceartă. De exemplu,faza aia cu /ban-ul am făcut-o pentru că m-am săturat de Booss007 și de toți dracii lui. Și în plus,e și un mare mincinos. După ce le-am dat eu ban,m-am uitat la listă peste 10 minute să văd cine e online,și am văzut acolo Carbon și alții care le-am dat ban din furie (nu mai știu să îi numesc). Bun,astea fiind spuse,în al doilea rând e și vina lui Booss007 că m-a enervat. Co-Owner-ul este AL DOILEA cel mai important rank :\ Nu credeți că meritam OP? Serios acum...Owner e decât aguazang care nu se ocupă mai delocde server (în joc mă refer) și intră doar Sâmbăta și rare-ori Duminica. Nu în ultimul rând,a fost vina lui nevanem dar nu cred că vreau să încep un subiect care ar distruge toată comunitatea... În fine,vreau să o iau de la capăt ca MEMBRU și să nu mai primesc niciodată rank pe acest server,pentru că m-am săturat. Mă agit prea mult. E doar un joc! În plus am stat vreo 3 minute să scriu asta...
P.S. --- Nu mai da /ban pe forum chiar daca am banIP pe server. | |
|
| |
Admin Admin
Mesaje : 203 Reputatie : 7 Data de inscriere : 27/04/2013 Varsta : 22 Localizare : Bacau
| Subiect: Re: Continuare | Cerere unbanIP PancreasGamingRo - XBossdebossX Mier Mar 26, 2014 8:37 am | |
| P.S. Normal trebuie sa-ti dau banip pe forum... | |
|
| |
Admin Admin
Mesaje : 203 Reputatie : 7 Data de inscriere : 27/04/2013 Varsta : 22 Localizare : Bacau
| Subiect: Re: Continuare | Cerere unbanIP PancreasGamingRo - XBossdebossX Mier Mar 26, 2014 8:38 am | |
| si apropo - BossGaming08 a scris:
- Mă agit prea mult. E doar un joc!
Pai? ce te mai agiti? Booss sigur nu mai iti da unban | |
|
| |
BossGaming08
| Subiect: Re: Continuare | Cerere unbanIP PancreasGamingRo - XBossdebossX Mier Mar 26, 2014 8:39 am | |
| - Admin a scris:
- P.S. Normal trebuie sa-ti dau banip pe forum...
Nu,nu trebuie. Sunt servere care daca ai ban pe server nu ai ban pe forum. Oricum,daca am ban pe server merita sa nu mai vad ce e mai nou? | |
|
| |
BossGaming08
| Subiect: Re: Continuare | Cerere unbanIP PancreasGamingRo - XBossdebossX Mier Mar 26, 2014 8:40 am | |
| - Admin a scris:
- si apropo
- BossGaming08 a scris:
- Mă agit prea mult. E doar un joc!
Pai? ce te mai agiti? Booss sigur nu mai iti da unban Tu in loc sa ma sustii ai luat partea serverului? Bravo. | |
|
| |
Admin Admin
| Subiect: Re: Continuare | Cerere unbanIP PancreasGamingRo - XBossdebossX Mier Mar 26, 2014 9:46 am | |
| Da si de cand imi faci mie morala? Acum nu mai insemni nimic pentru comunitatea noastra.( in acest sens nu ma refer ca pt mine nu insemni nimic , ci pentru ceilalti...) Lasa asta, ca totusi eu nu sunt unul care se foloseste de oameni... Mda... Nu prea am ce face... Si apropo, bine punctat: sunt UNELE servere.. pai noi nu suntem printre alea...In fine. hai ca daca nu faceai nimic poate poate reuseam sa il conving pe boos sa iti dea unban , dar acum ca ai dat ban la toata pe o vaca... Problema banului , adica tu ai luat ban din cauza ca ai dat ban la tot serverul... Ca asa ramaneai simplu, in fine. Sti vorba... Mai bine taceam si filozof ramaneam. T.C. Te rog nu mai posta subiecte despre acest subiect. | |
|
| |
Admin Admin
| Subiect: Re: Continuare | Cerere unbanIP PancreasGamingRo - XBossdebossX Mier Mar 26, 2014 9:47 am | |
| A , si apropo, referitor la primul mesaj, NOI DOI nu suntem asa de sus incat sa hotaram daca sa avem sau nu ceva(OP). Aguazang si Booss007 hotaraste. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Continuare | Cerere unbanIP PancreasGamingRo - XBossdebossX | |
| |
|
| |
| Continuare | Cerere unbanIP PancreasGamingRo - XBossdebossX | |
|